Čia mano forumas. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti jų aptarime.
Sukurti temą | Į sąrašą
nu čia jau ne man spresti tad rašykit jūs
Nu man visai nieko....
Nekenciu Tokio hotel nekenciu o stai kodel:Du broliukai debiliukai turčių berniukai...prodiuseriai..pfff jiem primoketa ir viskas Tokio hotel pavadinimas durniausias paprasciausias koky esu mates.Dainos... jus ka juokaujat...kure kure o poto pamate kad neiseina tai ir leidzia per anglu kalba.Angliskos ju dainos isvis pasigedint reik kad ju klausyt o jiem jas dainuot (per fonograma) bandydami kurti sau "Metalistu stiliu" su popso zodziais didelio "Popularity" nesusilauksi...Vokalistas (varda nenoriu sakyt) tikras Gejus rengias kaip boba...Antras brolis irgi ne modelis..Reperis grupe be rysio visiskai...Linkin park valdo
Nu ką jau padarysi Vieni Tokio Hotel Dievina kiti nekencia vieni tiesiok juos isimyleje kiti akyse jų matyt nenori..... Aisku man nesvarbu ka tu apie juos manai...nes man ant taves nusispjaut Dabar tureciau kaska ant taves pastumt bet nestumsiu Linkin Park valdo čia taip suprast kad jie tave valdo???? ____________________________ PS tu tikriausiai skaityt nemoki čia buvo klausymas Ką manot apie šį internetinį puslapį? o ne ka manatot apie tokio hotel .... tad zmones cia raso pagal tema o ne seip sau ...
ai visai nk
krc tokio hotel toks sudas ne grupe kad ngl
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.